dimarts, 8 de maig del 2012

Kyoto University

Per evadir-me una mica dels problemes que té el Falcon (algú es queixava del beta?), a l'hora de dinar he decidit anar a donar un vol per la Universitat de Kyoto. Per bona o mala sort, el Institut esta força lluny del que és el campus principal de la Universitat de Kyoto. De fet, està totalment separat de tot, no té res al voltant. I com ja que soc aquí i avui he rebut el carnet universitari (o algú per l'estil, no ho he entes xD), hi he anat. Amb bicicleta he trigat uns 10 minuts a arribar, més o menys. El campus no té res a veure amb la UdG, molt més gran, moltes més facultats i edificis. Potser recorda algú més a la autonomia, però aquí esta tot molt més junt i plegat de edificis i sobretot bicicletes. I si algú hi ha a Japó, són bicicletes. Estan a tot arreu, van per tot arreu i aparquen a tot arreu. De fet no es estrany veure executius o obres anar amb bicicleta a la feina.
Foto de la entrada de la Universitat de Kyoto.
De fet la meva idea es dinar en la Universitat, però no m'ha acabat de fer el pes. En aquest edifici gran hi havia un restaurant Francés (si xD) de aquest de categoria, no fet per mi XD. I la cafeteria universitaria m'ha semblat que era massa car pel que donaven. Així que he decidit donar un vol per la facultat.
Just sortir del campus me torbat amb aquest bonic temple sintoista.

El pròxim dia el visitaré millor, sembla interessant. Després de donar un vol m'he parat el primer restaurant de ramen que me trobat pel camí. Feia molt que no en menjava un, deliciós!

1 comentari:

  1. A les retrojornades no vas menjar ramen?! XD
    Per cert... ja explicaras el tema 'problemes en el Falcon', m'interessa.

    ResponElimina