dilluns, 4 de juny del 2012

Spanish in the group!

L'altre dia va entrar un nou noi al grup, un espanyol que a més va estar uns 3/4 anys a Catalunya. Interessant perquè al menys puc parlar amb algú més i no he de parlar amb Angles, que sincerament, em fa pal.

Avui teniem group meeting de nou. Els group meeting aquí són xerrades d'uns 30 minuts de 4 persones del grup on expliquen els avenços que han fet fins la data. Després de cada xerrada, 2 persones han de fer preguntes. Si, obligadament xD Avui em tocava fer-ne una. Crec que ha estat interessant - tirant-me floretes xD. És cansadet, quatre xerrades de 30/40 minuts, perquè s'allarguen sempre, amb preguntes acaba la cosa en 2,30 hores. A més que els canvis de tema són interessant. Per si de cas, el group meeting comença a les 8 del matí. La proporció de gent que s'adorm es de 1 de cada 5. No esta mal.
Vaja, que es cansat. Així que avui volia una bona quantitat de insanes i infinites pizzes. I de pas li mostrava on estava aquest interessant lloc al nou del grup, que esta una mica perdut. Aquests dies li he anat mostrant les 4 cosetes que he aprés en aquest mes que ja porto, però el buffet lliure de pizzes és un punt interessant que sempre està bé tenir en compte.
Evidentment el Teramachi dori, sempre et dona alguna sorpresa agradable. Com per exemple una botiga de bastonets per menjar. Només bastonets per menjar. Hi havien entre 10 € i 500€. No he pogut apreciar la diferencia entre els de 10 i els de 400, encara soc molt inexpert en el tema dels bastonets. També he trobat yukates a bon preu, uns 30 €. Però el que es mereix la fotu de l'entrada és aquest "grup de musics" que potser li sonen a algú ;) La Mio crec que te un problema en els braços.


6 comentaris:

  1. La veritat és que m'alegro que tinguis algú per "desfogar-te" i poder parlar un idioma més proper. Segur que us ho passareu bé per aquí. La pregunta clau és: és gaire friki aquest nou company?
    Quan dius que 1 de cada 5 s'adorm... vols dir que fa tard? O que s'adorm durant les exposicions? XDDDD

    ResponElimina
  2. S'adorm a les exposicions esta clar xD

    ResponElimina
  3. Molt bé això Sergi! El buffet lliure de pizzes japoneses s'ha de dir que promet. Aquí a San Diego el group meeting és a l'hora de dinar i el grup ens paga pizzes, sandwichs, begudes,... o sigui que estàs escoltant la xerrada i atiborrant-te a menjar. Impossible adormir-se :).

    ResponElimina
  4. El que expliques dona una idea de com és USA xD

    De fet aquí a Kyoto es fa a les 8 del mati perque ho fem per videoconferencia amb la universitat de Emory, que alla deu ser a la nit dle dia anterior.

    ResponElimina
  5. Jo faria com ells, dormir si no m'agraden... xD Això és un tret ben japonès, anant-se adormint pels llocs.

    ResponElimina