dijous, 3 de maig del 2012

Animate! Kyoto (1)

Avui es festa a Japó, és el dia de la Constitució. Demà i dissabte també es festa (de fet dissabte és el dia dels nens!). En realitat he arribat en el que a Japó anomenen la Golden Week, una mena de "pont de la constitució" que tenim nosaltres. Com es festa, molta gent al despatx no hi ha (de fet es on soc ara i només estic jo amb un altre noi), així que al matí he volgut anar a donar un volt. Ahir a la nit mentre sopava vaig estar mirant si trobava res relacionat amb el manga a la ciutat i vaig trobar que Kyoto té 2 Animate, unes botiges dedicades al manga i a la Animació molt famosos. Doncs vaig mirar on era el que estava més prop i em vaig proposar anar avui al matí ben d'hora ben d'hora.

Entre una cosa i l'altre he sortit de casa a les 10. Segons el google maps (llavors he vist que te algun bug) trigaria prop de una hora i 23 minuts, un temps prou raonable. Realment he trigat uns 15/20 minuts més. Es un problema que la residencia estigui taaaant lluny. Mentre passejava en el meu llarg viatge a peu he anat fent fotografies. Ja es comencen a veure els preparatius del dia dels nens! De fet es notava que avui es festa a les escoles ja que hi havia molt pares amb els seus fills.



Tot i que no tenia el mapa a la mà i que anava de memòria, no m'he perdut i l'he torbat força ràpid. És un edifici dins d'uns quant carrers comercials. El trajecte ha valgut la pena ja només per veure la zona comercial aquesta, ja que per on visc és bastant residencial. El Animate és d'una única planta, però es bastant gran. I de fet estava bastant ple, suposo que perquè és un dels pocs lloc grans d'aquest estil per la ciutat. Ha estat interessant, he trobat força coses interessants i he comprat un parell de cosestes xD



Al sortir m'he trobat una sala de maquines recreatives i de UFO. Evidentment he anat a tirar els diners, sobretot amb la maquina de Pop'n Music.



Finalment al tornar he passat per el centre comercial que hi ha prop del institut, comprar un coixí per dormir i un parell de coses per sobre viure. Es el lloc més barat que he trobat crec ><.

I ara a treballar! o intentar-ho.

2 comentaris:

  1. M'agrada el ritme d'entrades del bloc!!
    I què tal l'alimentació per aquí?
    Ens veiem!

    ResponElimina
  2. No m'havia fixat que els Tanukis tenen tants de *******.

    Per cert, ja que dissabte és el dia dels nens, vull que em facis un encàrrec, si trobes les carpes aquelles petites dels dies dels nens, compra-me'n, que és una cosa que em fa gràcia T^T. I de pas mira si veus botigues de Hinaningyou xD

    ResponElimina