dimecres, 30 de maig del 2012

Carreró comercial

El altre dia vaig anar a pagar la factura de l'habitació que tinc a Kyoto al banc. Per tal de no pagar cap comissió extra, vaig anar al banc on tenen la compte bancaria (els altres banc em cobraven uns 6 euros). El problema era que el banc estava a uns 30 minuts en bicicleta del despatx uns 45 minuts des de on estic vivint). Però els 6 euros ho valen.
Després de corre bastant per arribar a les 13.55 vaig veure que els bancs aquí tenen un horari diferent al que estic habituat: obren a les 11 i tanquen a les 6. Vaja, anava amb temps. Per una estranya raò em van obligar a posar un numero de telèfon a la transferència que feia, no vaig acabar d'entendre el perquè.
Com estava bastant lluny i feia estona que era l'hora de dinar, vaig decidir donar una volta per allà. Tenia l'impresió que devia haver alguna cosa i no m'equivocava. Estava ben ple de carrers comercials/turístics.Un en especial em va cridar l'atenció: Teramachi dori. Carrer totalment peatonal, amb 3 sales recreatives, varies botigues amb regals tradicionals i molts llocs on menjar.


 I aquí vaig veure la llum. Vaig trobar una cadena famosa a Japó de pizzes. Buffet lliure de pizzes. No són les millors del mon, però buffet lliure és ideal, a més em moria de gana.



A part de pizzes també fan curry (si xD), pasta i papates al forn. Tot en modo buffet. Bastant estrany xD

3 comentaris:

  1. Home, no sé quin gust tenien les pizzes, però fan bona cara. Va costar pels voltants de 6.5€ veig, tampoc està malament. Podies repetir fins a rebentar? I només podies escollir aigua? Mola el tovalló envasat al buit XDDD

    Ens veiem!

    ResponElimina
  2. M'he oblidat de comentar les altres fotos!
    És curiòs que estigui com tapat el carrer, dóna la sensació com de centre comercial... i la façana de la pizzeria és una mica "justeta" XDDDD
    Trobo a faltar fotos dels salons recreatius JAJAJAJA
    Ara sí... Salut!

    ResponElimina
  3. Si, falten fotus, en vaig fer poques. Tenia gana xDDDD

    I si, en la entrada em vaig deixar de comentar el preu del buffet, 6.3 euros, que la veritat es una pasada.

    Pot triar begudes cares, pero llavors puja el preu.

    ResponElimina