dissabte, 26 de maig del 2012

Super Potato

Com vaig prometre, ara faré una entrada al Super Potato. No serà al nivell de DannyChoo. Però serà la meva visió. A part, parlaré de la botiga que tenen a Osaka, botiges. Tan avui com la setmana passada vaig anar a Osaka a passar el dissabte, a Denden town. I una parada segura es el Super Potato.
Super Potato és una cadena de botigues de productes retro. Bàsicament consoles i jocs retro. L'interessant de la botiga es que té realment de tot, relacionat amb el tema. Pot ser el problema, és que pot tenir alguns productes una mica cars. Però hi és gairebé tot.
A més a Osaka han obert una nova botiga el ben mig de Denden Town, bastant grandeta. Aquí algunes fotus.



La botiga té nivell, això només es l'entrada. Al interior es pot trobar de tot en consoles.



En la ultima fotu hi ha un Mario paint! Bastant mític joc de Super que tenia un mouse propi. Però per coses mítiques, Aquesta Famicom amb lector de disquet.

Hi ha de tot vaja. Per exemple, vaig trobar una cosa que mai havia vist:


Es un adaptador per jugar a jocs de Famicom i de MegaDrive. Sembla, per això, que el adaptador per això té una connexió per TV de components. M'agradaria veure com funciona.

Hi ha una altre botiga aprop, pero té menys quantitat de rareses i més jocs nous. Tot i que vaig veure una cosa que no havia vist mai tampoc: un teclat per la famicom! No se ben bé perquè deu servir.



Deixo la resta de fotografies que tinc a la web.








Interessants aquells Street figther a 50 yens (50 centims). Hi havien Street Fighter Alpha a 100 yens i Super Street Fighter a 250. També no esta ma la col·lecció de Game & Watch i aquesta ultima consola que no se ben bé que és, però val 24800 yens (248€).

3 comentaris:

  1. Wow, de les meques de lo retro. Que bé :-)
    El Potato aquest el veig molt gran i espaios, no? A les fotos que he vist del de Akihabara sembla tot molt més claustrofòbic (que ja m'agrada també). Aquí els passadissos semblen més amples, més llum...
    Que bé trobar consoles amb caixa, com la FC.
    I també veig una Panasonic 3DO, la FZ10. Aquesta l'havia tingut jo, fa temps, em sembla!!
    Jajajaja, i com molen els n mil Street Fighter, a preu de saldo rebentat.
    Llàstima que hi ha alguna foto moguda, però per la resta molt bé! A veure si dones més explicacions de les sensacions del SuperPotato!!
    Ens veiem noi.

    ResponElimina
  2. A mi el que realment m'agrada del Super Potato es que esta bastant pensant per nostàlgics i gent que realment encara juga a jocs antic. No es nomes per col·leccionistes. Sino no tindrien tant jocs sense caixa xD

    ResponElimina
  3. Home... tenir la caixa és increïble. Llàstima que vaig mal-vendre, llençar o canviar molts jocs de l'època (impecables) que ara em faria molta il.lusió haver conservat.
    Obrir la caixa és tota una cerimònia: obrir en compte per no aixafar el cartró, treure el cartutxo de la bossa, bufar-lo i jugar. JAJAJA
    Res, que tenir la caixa mola.

    ResponElimina