diumenge, 17 de juny del 2012

Botiges per otakus a Kyoto!

Despres de que ahir fes un dia pluja torrencial (el riu que travessa Kyoto anava especialment carregat), avui ha sortit el sol, més o menys. De fet a Japó en general, el sol es difícil de veure, sobretot a la època de pluges. No es que estigui plovent tot el dia, però generalment sempre hi ha núvols o boira alta.
La pluja de dissabte des de la finestra
Com m'ha donat la impressió que no plouria - tot i que no les tenia totes- he agafat la bicicleta i cap a Yodobashi. Volia comprar un micro per les videotrucades. El que porta el portàtil no esta malament, però al esta a prop del ventilador i... no acaba de ser el més adequat. Com no anava malament de temps i només volia comprar una cosa, he canviat de ruta i he passat per Teramachi dori. No era el primer cop que hi anava però al anar amb tranquil·litat he vist que la zona no només es un carrer sinó un conjunt de carrers, perpendiculars com els paral·lels, que fan de Teramachi una de les millors zones per passejar de la ciutat.

Però avui quant he passat me donat compte que no només venen records sinò que hi ha varies botigues Otakus! Hi ha fins a 3 on venen productes otakus, com mangas figures o merchandaising.



I el mateix carrer, un cop passat Shojo i acabat la zona amb terrat, hi ha 4 o més botigues dedicades a la electrònica, tan primera mà com segona. M'encanten aquestes botigues, hi ha de tot pel bon amant de la electrònica, des de ordinadors, gràfiques, torres; passant per ratolins, teclats, ventiladors; a cablejat o xips. També venen portàtil de segona mà o pantalles. Tot i que crec que els portàtils de segona mà no són del tot econòmics. Segur que hi tornaré aviat!
Al Yodobashi he trobat el que buscava, però m'hi he estat una bona estona. És enorme i trobar les coses a vegades costa. De pas he fet algunes compres frikis extres.Sembla que el micròfon funciona bastant bé pel preu que tenia, que es l'interessant.

Finalment, tornant m'he desviat una mica més i he passat pel costat del Palau imperial que hi ha a Kyoto. Com no estava segur del cel, he decidit no parar, però aniré segur un dia d'aquests.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada